Acasă » 2016 » Decembrie » 17 » A fi prost și a te afla în vârf
9:20 PM
A fi prost și a te afla în vârf
Un mit al realității. 

A fi prost și a te afla în vârf. Felicitări, dacă ai atins aceste culmi poți cu toată mândria în suflet și mâna pe inimă să te declari moldovean prost. (Îmi cer scuze, de multe ori încă le confund) oricât de dur și înjositor ar părea afirmația sau mai degrabă tendința mea de clasificare a conaționalilor mei să știți că acest post e absolut INOFENSIV și trebuie tratat strict ca un articol de pură informare.

Unele legi antice spuneau că :  

Dacă îți dai seama că ești prost deja nu mai ești.

Susțin teoria, parțial bineînțeles, dar mi se pare putredă și inefctă puțin această afirmație.


Tu îți dai seama că ești prost deci NU ești prost. <---(Logica zicalei)

Atunci ce se întâmplă cu fenomenele și acțiunile ce te-au făcut să autodeduci că tu ești prost?! Și cum în viața asta nimic nu poate rămâne în urmă, cu sau fără zicală, TU rămâi prost.

Fiecare din noi tinde să ajungă pe niște culmi, succese și multă atenție!
Să vă găsiți culmile care trebuie.

Culmea prostiei poate fi asimilată foarte ușor cu culmile munților, nu pentru că e greu de ajuns, ci pentru că e rece. Mult mai rece decât la poale.

Probabil nu odată te-au luat și pe tine frigurile odată ce ai stat lângă vreun om. Asta poate să fie generată de o mulțime de sentimente, dar noi fiind negativiști, pesimiști, egoiști și excentrici nu o să ne gândim la definițiile „de bine”. Așa suntem unii dintre noi și nimeni nu ne poate schimba. 

Vizualizări: 554 | Adăugat de: Andrian_Valeriu_Gatman | Rating: 0.0/0



Total comentarii : 0
avatar